Gezond eten & uit de natuur

Over Nynke

Ik heb ruim 26 jaar in de detailhandel gewerkt, toen heb ik mij omgeschoold naar horecamedewerkster. In die tijd ben ik begonnen bij Resto VanHarte, als vrijwilligster. Ik heb daar een aantal kneepjes van het vak geleerd, van verschillende chef-koks.

Daarnaast ben ik 2 keer per werk in de sportschool te vinden, waarvan 1 keer per week met een personal trainer. Martijn van Braam de personal trainer heeft mij het één en ander verteld over gezonde voeding. Daar ben ik ook meer in gaan verdiepen. Zo houd ik mij bezig met koken en de voedingswaarden. Tijdens mijn koks-opleiding heb ik op diverse locaties heb gewerkt. om een paar locaties op te noemen; Marinebasis Den Helder, sport evenementen, De Keukenhof, Beurs van Berlage en Studio 21.

2020: Zelfstandig werkende kok
2019: Basiskok
2018: Voedingsadviseur Diploma
2017: Gezonde voeding Diploma
2016: Sociale Hygiëne Diploma
2016: Allergenen Certificaat
2016: HACCP Certificaat

Voor de rest ben ik een spontane, vlotte en een handige vrouw. Die een brede belangstelling heeft, om zichzelf te blijven ontwikkelen. Daarbij ben ik positief, praktische in gesteld en kwaliteit leveren vind ik zeer belangrijk.